здравеите колеги искам да попитам някои сблъсквал ли се е с този проблем в петък се хванах и смених отпред спирачните дискове с нови мисля че бяха нещо от сорта на lpr също и накладки същата марка но се получи нещо сега почна да тресе като натисна спирачките след 80км в час и то не при всяко натискане ако го натисна леко на тресе ако го натисна силно пак не тресе а само в средно положение някои имали на идея от какво може да го прави това нещо че вече се побърках а щях да забравя че и с старите дискове пак тресеше и за това ги смених мислех че са се истъркали много та чак са се изкривили ама уви проблема си остана та незнам.колата е от подписа
Известие
Collapse
No announcement yet.
тресе предницата?
Collapse
X
-
Вдигни я на крик и провери за шарнири и накрайници.
Освен това и виж да не би да имаш и разбит лагер на главината или самата главина.На където и да се въртиш, задника ти пак ще е отзад!
Интелектуален кръг БКАР.sigpic Няма тема, която да не превърнем в плюскане и пукница.
-
Първоначално публикувано от alfa maniak Покажи съобщениеДа взичко е почистено мито изсъхнало и сглобено водачите намазани с грес дето немойе да я отмива водата нямам нищо разбито предния ден ходих на проверка на предницата и хората казаха че е добре уш
Comment
-
Ако приемеме, че си почистил всичко и всичко друго е наред, остава да е станала простотията, както при мене.
АБС се беше сбъркал и от това и на мене ми тресеше педала.
Сега въпроса е дали имаш такъв или си плещя простотии!
Да приемем, че давам само информация от Патилан!На където и да се въртиш, задника ти пак ще е отзад!
Интелектуален кръг БКАР.sigpic Няма тема, която да не превърнем в плюскане и пукница.
Comment
-
нямам аbs колега нз нямам време да отида на гумаджия да видя как е баланса а въпроса ми е ако е крива гума или баланс няма ли и без да натискам спирачките пак да тресе а имам и един сруг въпрос да не пускам нова тема по някои път ми остава педала на съединителя доло сменял съм миналата година цилиндър или тъи наречената долна помпа а погледнах горната няма теч от какво може да е това чудо а не губи и течност??????
Първоначално публикувано от infernus Покажи съобщениеАбе и мене в Плевен ми казаха че имам само един накрайник да сменя, после се оказа че освен него и двата носача...Last edited by tonov; d.m.y г., 19:31.
Comment
-
кал
Колега здравей, провери ли дали случайно има кал по вътрешната страна на джантите? На мен ми се появи подобен проблем след посещение на Автомивка. Бяха минали джантите с водоструйката но не бяха изчистили калта от вътрешната страна. Беше останал неравномерен слой кал по тях. проблемът не изчезна, докато не свалих всички джанти и ги изчистих.sigpic
Alfa 146 1.6 TS ---> 2.0 TS Remapped by Oem
FIAT TIPO 1.6 DOHC
Comment
-
Ако си с лети джанти виж дали фиксатора им ги центрира точно за главината......1 мм разлика и знайш кво шоу става....."Anybody that tells me a good car is one that is light with low power to weight ratio is an amateur" - Kazutoshi Mizuno-designer of Nissan GTRF=M x A - Исак Нютон - amateur.....
Comment
-
Първоначално публикувано от alfa maniak Покажи съобщениеколега извиняваи ама на кое викаш фиксатор??
Затва и питах с какви джанти е колегата....."Anybody that tells me a good car is one that is light with low power to weight ratio is an amateur" - Kazutoshi Mizuno-designer of Nissan GTRF=M x A - Исак Нютон - amateur.....
Comment
Comment